I Sandangervågen vil alle finne det de leter etter, med størrelser tilpasset både familier, par og single. I disse hyttene kan du finne roen hele året. Her får du et bekvemt hjem nummer to, som har alle de fasilitetene og den kvaliteten som gir en trygg og fredelig tilværelse, uansett årstid. Selv om sommeren er tiden da flest bruker ferieboligen sin i Ryfylke, er det selvsagt ingenting i veien for å nyte hytta vinterstid. Kanskje du forelsker deg i utsikten ned mot et opprørt hav og kuling mens du kryper under et lunt teppe i godstolen?

Eller kanskje du bruker hytta som base for herlige turer innover snødekte Ryfylkefjell? Du er i skitrekket og langrennsløypene ved Gullingen på rundt en time, inkludert ferjeturen fra Hjelmelandsvågen til Nesvik.

Sandangervågen er mer enn et hyttefelt

Alle beboere kommer seg enkelt til og fra hytta, samt ned til sjøen, båtplassen og naustboden. Samtidig ivaretas privatlivets fred i hver hytte. Det er også lagt opp til at Sandangervågen har et godt og sosialt bomiljø hvor man kan knytte nye vennskap og ta en kopp kaffe med naboen. Nederst i vågen finnes det en flott sandstrand og grillhus, lenger ute er det laget stupebrygge og fotballøkke.