For trinn 2 er reguleringsplanen endret, så nå har du nye og varierte valgmuligheter når du skal velge hytte. Ønsker du å bruke arkitekt for å få din helt unike hytte kan du nå gjøre det, eller hvorfor ikke velge en av de godt utnyttede typene brukt i trinn 1. Utbygger har også startet samarbeid med Rana Hytta som har mange spennende hyttetyper.

Hyttetype A2 er brukt i trinn 1, så her er det bare å ta turen inn til Sandagervågen for å se ferdig utbygde hytter. Hyttetype Panorama 9 er utbyggers anbefalte modell fra leverandør Rana Hytta.

Eksempler på to hyttetyper

plantegning-hyttetype-a2

HYTTETYPE: A2

BRA: 90 m2

Romslig og praktisk løsning med 2 soverom plassert i anneks, hvorav begge har mulighet for dobbelseng med køye over. I hovedhytten er det et soverom med god plass til vanlig frittstående dobbelseng. Hovedhytten får i tillegg en romslig hems som kan benyttes som ekstra soverom eller stue. Åpen kjøkkenløsning og store vinduer med flott utsikt sørger for hyggelige og lyse oppholdsrom, hvor man kan nyte omgivelsene morgen, dag og kveld.


plantegning_panorana9

HYTTETYPE: PANORANA 9

BRA: 105,4 m2

Her er den perfekte hytta for deg som liker å eksperimentere med innredningen. Hytta har et spennende interiør fordelt på to effektive etasjer. Her kan du nyte utsikten fra sofakroken i 1. etasje eller fra galleriet i 2. etasje.


plantegning-hyttetype-mosvatn

HYTTETYPE: MOSVATN (RANA HYTTA)

BRA: 124,8 m2

Rana Hyttas nest største hyttetype og har nok plass til hele familien og enda litt til. Med to hyttekropper har Mosvatn både en stor hems og et godt loft med loftsstue, 4 romslige soverom og 2 bad/wc. Det store midtpartiet er inngangsparti og gir deg et lunt areal med plass til både grillen og stort spisebord med stoler.


Se flere typer på www.ranahytta.no