grunneier

«Nå kommer kjøperne i trinn 2 til dekket bord», sier grunneier Geir Morten Sandanger. De kan glede seg til ferdige fasiliteter som stort opparbeidet fellesområde, veier, turstier, lekeområde, brygger, naust, badestrand, stupebrett m.m. «Her kan hele familien kose seg fra første stund, enten det er i sjøen, på flytebryggen eller ved badestranden, for alt er ferdig opparbeidet», sier Sandanger stolt. Grunneier og bonde Geir Morten

Sandanger skal ha mye av æren for at Sandangervågen er blitt en suksesshistorie – ettersom han fungerer som både vaktmester, snekker og snømåker. At han er nærmeste nabo til prosjektet forplikter selvsagt også til god service. «Alle er vennlige og hyggelige, og det er tydelig at samholdet blant familiene i de 30 ferdige hyttene er meget godt. Vi har en god velforening her ute, som bla. har tilrettelagt for småbåthavn på eget initiativ, og nå planlegges det i tillegg promenade langs strandlinjen slik at det blir lettere å ferdes mellom fasiliteter som grillbu, sandvolleybane og sjøen», sier Sandanger. Sandanger er overbevist om at den lune og naturlige viken, båtlivet, avstanden og de trygge familierammene har mye av æren for trivselen i Sandangervågen.

I tillegg fremhever han fleksible hytteløsninger, tomter med god beliggenhet og fornuftige priser nær sjøen. Over 50% av kjøperne er barnefamilier, som bruker både Hjelmeland, Randøy og Ølesund flittig. Reisetiden er heller ikke lang, med akkurat passe avstand til byen. «Solforholdene i trinn 2 blir bortimot perfekte”, sier Sandanger. Her blir det sol fra klokken fem på morgenkvisten til klokken ti på kvelden. Utsikten kan man heller ikke klage på, og man kan også være tilbaketrukket for seg selv, i rolige og lune omgivelser».